DWQA QuestionsCategory: QuestionsНай-високото качество – трюфел продукти произведени в Италия
Grazyna Batt asked 7 ay ago

Известният кулинарен наблюдател на The Times и The Daily Telegraph, Фиона Бекет, смята шампанското Dom Perignon от 1959 г., което вече има вкус на бял трюфел, информация за трюфелите най-добрият спътник на белите трюфели. „Апелираме към всички, защото има данни, че групата се занимава и с други тежки криминални престъпления, да не се страхуват, защото ръководителят вече е в ареста”, каза Румен Попов. На базата на цената, трюфелите не се приготвят в чист вид. Така поведението на тези насекоми често разкрива тайното местоположение на трюфелите. Тъй като трюфелът е доста скъп продукт, възползвайте се от тази възможност и организирайте празник за себе си и гостите си, открийте най-доброто вино в избата и виното, и опитайте ароматното ястие от тези гъби. Трюфелите са били използвани от древните гърци и римляни като афродизиак. Трюфелите превръщат всяко ястие във вълнуващо кулинарно преживяване. Можете да си купите растително масло на тинктура от трюфели с мек, балансиран аромат, който ясно ще даде на всяко ястие вкуса на тази гъба. Ако не можете да си позволите този лукс, тогава всяко добре запазено шампанско, например от 1990 г., ще се побере.
Много добре, тогава ще имате две възможности: пресен трюфел и консервиран трюфел. Градина на две години в близост до гр. Що се отнася до прасетата, те не се нуждаят от специално обучение. Това не е новина. Това пречи и на бъдещата реколта. През 1847 г. Огюст Русо засажда 7 хектара от такива жълъди и впоследствие събира голяма реколта от трюфели, за което получава награда на световното изложение в Париж през 1855 г. В добра година, когато времето е по-влажно от обикновено, има богата “реколта”. Бели трюфели традиционно се срещат във варовита (богата на минерали, вар) почва около корените на дъбови, букови и лешникови дървета в умерен климат. Извадете около 30 минути преди сервиране. Есенният черен летен трюфел беше около 300 лв., а белият варираше от 500 до 1500, като 1500 беше много информация за трюфелите кратко и може би най дълго беше около 800 лв. Методът се нарича „испански капан” и се практикува от около 15 години в Испания, Франция и Италия. Бял трюфел се смята за един от най-изисканите деликатеси и се развива главно в южната част на Франция и в Северна Италия. За съжаление тези видове гъби се отглеждат изключително трудно, което обуславя и доста високата им цена.
За тази цел кучетата са специално обучени: първо, кученцата на кучки се хранят с мляко, към което се добавя тинктура или бульон от черен зимен трюфел. Мухите снасят яйца в почвата близо до гъбите и след това техните ларви се хранят с тъканта на плодовите тела. За претърсването са избрани предимно женски от 4 месеца, които след това се експлоатират в продължение на 10-12 години. За да се избегне конфронтация между вкусове, изберете напитка с подобна палитра с вкус – със силна миризма на земя. Когато свиня намери миризма на гъба, тя започва да копае земята. Само по това време на годината те излъчват опияняващата си миризма и ги намират под земята. Можете да ги ядете пресни по време на добивния сезон. В някои страни по света гъбеният сок се използва за лечение на очни заболявания. У нас виреят към 50 вида трюфели на само някои от тях са подходящи да консумация и имат търговско значение. Те създавали документооборот с невярно съдържание за фиктивни доставки на стоки към контролирани от организираната престъпна група „буферни” дружества, имитиращи търговска дейност по бране,добив и продажба на диворастящи гъби и трюфели, а в тях фиктивно са били назначавани работници, близки, роднини или доверени лица на четиримата обвиняеми.
Стриват се на прах и могат да се добавят към различни ястия. Следващият етап, тренировка в стаята: натъркайте с парчета дърво трюфели, скрийте се на различни места и накарайте животните да ги открият. Трюфелите могат да се консумират и с месо или в различни месни ястия. Ресторантите предпочитат плодове с размер на голф, които лесно се нарязват на тънки парчета (въпреки че размерът не влияе на вкуса). Според Димитров силно се преувеличават цените на трюфелите, които се изнасят от България. Някои видове от тази гъба се изнасят от Източна Европа, трюфелите, събрани в Алба и Перигор, не могат да се похвалят с незабравим аромат. Ароматът и вкусът на земята, присъщи на трюфелите, значително усложняват избора на подходящо вино. Особеността на белия трюфел е, че за разлика от обичайния трюфел, вкусът му може да се съхранява само за десет дни и затова можете да го опитате само на мястото, където се отглежда. Да се съхранява в хладилник в хартиена торбичка в отделението за зеленчуци. Този трюфел се използва за готвене, тъй като най-дълго запазва аромата си и може да се съхранява изсушен. Всеки ловец знае, като петте пръста, местата, където гъбите растат, и обикаля няколко пъти през деня.